Paikallinen yrittäjä, palautteellasi on merkitystä – yrittäjäyhdistykset kannustavat vastaamaan Kuntabarometriin

On taas se hetki, jolloin kaikki maamme yrittäjät voivat pienellä vaivalla antaa arvokasta palautetta kotikuntiinsa.

Suomen Yrittäjien Kuntabarometri on laadukas selvitys maamme kuntien elinkeinopolitiikasta ja yrittäjäyhteistyöstä. Arvoa siitä saadaan, kun mahdollisimman moni yrittäjä vastaa kyselyyn. Vastauksia toivotaan myös yrittäjäjärjestöön kuulumattomilta yrittäjiltä.

Yrittäjä, ellet ole vielä vastannut Yrittäjien Kuntabarometriin, tee se nyt. Ole rehellinen ja nosta esiin asiat, jotka mielestäsi vaativat kehittämistä. Anna myös kiitosta siitä, mikä jo toimii. Yrittäjinä emme tietenkään ainoastaan osoita epäkohtia, vaan tarjoamme ratkaisuja.

Kattavilla Kuntabarometri-vastauksilla kaikki voittavat! Yrittäjät pääsevät kertomaan mielipiteensä, kunta saa palautteista arvokasta raamia yrittäjyyden edistämiseksi ja paikallinen yrittäjäyhdistys saa eväitä ja suuntaa kuntavaikuttamistyöhön.

Barometrin perusteella kunnat tullaan rankkaamaan omissa kokoluokissaan yrittäjäystävällisyyden mukaiseen järjestykseen. Palautteen lisäksi on pelissä myös kotikaupungin tai -kunnan maine yrittäjämyönteisenä paikkana.

Elinvoiman kehittämisen eteen töitä paiskivat kuntatyöntekijät eivät tee työtään menestyäkseen vertailuissa, mutta on hienoa nähdä, miten kunnat kirittävät toinen toisiaan yhä yrittäjäystävällisempiin tekoihin.

Tämä johtaa yhteiseen hyvään eli koko talousalueemme kehittymiseen entistä paremmaksi alueeksi yrittää ja elää.

Mitä enemmän kyselyyn vastataan, sitä enemmän tuloksilla on painoarvoa.

Yrittäjä, vastaathan itse ja haastat myös yrittäjäkollegasi mukaan vaikuttamaan viimeistään 1.4.2024: https://yrittajat.fi/kuntabarometri

Seppo Lehto, puheenjohtaja, Oriveden Yrittäjät

Pauli Kujala, puheenjohtaja, Juupajoen Yrittäjät

Elina Purho, elinkeinoasioiden asiantuntija, Pirkanmaan Yrittäjät

Leave a Comment