Rakentaminen ja koti -teema kertoo ajankohtaista asiaa asumisesta

Rakentaminen ja koti -teemasta voit löytää vinkkejä omaan kotiisi. Kuva: Tarja Antola

Sähkön hinta ja energian säästäminen ovat olleet puheenaiheita kuukaudesta toiseen. Monessa kodissa on mietitty ja toteutettu konkreettisia säästökohteita ja ratkaisuja asumismenojen nousun hillitsemiseksi. Myös rakennusprojekteja aloitetaan, vanhaa remontoidaan ja koteja sisustetaan.

Lukijoita kiinnostaviin aiheisiin syvennytään helmikuun alun Rakentaminen ja koti -teemassa. Oriveden Sanomien teemasta voit löytää hyödyllisiä vinkkejä myös omaan kotiisi sekä lukea ajankohtaisia uutisia asumisesta ja rakentamisesta.

Teema kokoaa yhteen myös kattavan paketin alan ilmoittajia, joiden joukosta voit löytää unelmiesi kodin toteuttajan tai tekijän remontti- ja sisustussuunnitelmillesi.

Leave a Comment