Enää reilu viikko Oriveden Sanomien kesälehden ilmestymiseen – katso videolta uskomaton maistiainen siitä, mitä on luvassa

Oriveden Sanomien kesäkuun alussa ilmestyvän kesälehden jutut ovat vieneet toimituksen väkeä mitä eriskummallisimpiin paikkoihin. Maltamme tuskin odottaa, että pääsemme julkaisemaan lopputuloksen!

Tässä kuitenkin viikonlopun kunniaksi pienet vihjeet tulevasta! Yksi meistä on ryöminyt luolassa, toinen hipsinyt hautausmailla ja kolmannen yksi haastattelunauhoista alkaa seuraavanlaisella keskustelulla:

– Apua, uskallanko tulla siitä ohi?

– Ei se päälle käy.

Nemolla on sana hallussa

Pelkosen perheessä on lemmikkinä harmaapapukaija Nemo. Pelkoset kuvailevat sitä vaativaksi ja työlääksi lemmikiksi, mutta samalla se on niin ihana, ettei sitä ilmankaan osaisi olla.

Nemo osaa myös puhua ja sillä todellakin on sana hallussa. Jutun valmistumista odotellessa katso Piia Pelkosen kuvaamalta videolta, kuinka Nemo laskee. Yhdestä numerosta se tosin ei taida tykätä.

Videolla on mittaa kaksi ja puoli minuuttia, mutta papukaijan laskemisen voit katsoa ja kuunnella ensimmäisen puolen minuutin aikana. Sen jälkeen papukaija vielä muun muassa komentaa videolla perheen lapsia. Videolta saa vihiä myös siitä, mikä on Nemon lempileikki.

Leave a Comment