Sitran Liisa Pietola: ”Ruokaa on arvostettava luonnon ja ihmisen valtavana yhteistyönä”

Sitran kestävyysratkaisujen johtavalla asiantuntijalla ja Helsingin yliopiston maanviljelyskemian ja -fysiikan dosentilla Liisa Pietolalla on kädet mullassa, sillä maaperätutkija viljelee vanhaa sukunsa tilaa Salossa. Hänen mukaansa suurelta osalta suomalaisia on katkennut luonteva yhteys luontoon, joten iso osa kansasta ei tiedä, miten ja missä ruoka tuotetaan. Kuluttajien on saatava oikeaa tietoa, jotta he osaavat arvostaa ruokaa.

Tilaajille

VOIHAN vesimeloni, Liisa Pietola herättää. Hän kuvailee järjenvastaista asiaa, kun.....

Tilaa lehti tai kirjaudu sisään

TUTUSTUMISTARJOUS:
DIGITILAUS 8 VKO
3,90 €/8vko

Määräaikainen tilaus 8 vko

  • Oriveden Sanomien uutissovellus
  • Orivedensanomat.fi:n uutisvirta
  • Oriveden Sanomien näköislehti kerran viikossa
  • Näköislehtien arkisto
  • Uutiskirje sähköpostiin kerran viikossa
  • Lukuoikeus neljälle perheenjäsenelle
Määräaikainen tilaus ei jatku automaattisesti.