Posti: Jakelukeskuksen tulipalossa tuhoutui pieni määrä postia

Postin mukaan valtaosa osoitteellisesta printtipostista pystytään jakamaan keskiviikon aikana normaalisti.

Postin lajittelukeskuksessa syttyi tulipalo tiistai-iltana. Toiminta on nyt siirretty väistötiloihin. Kuva: Jaana Ala-Lahti

Postin jakelukeskuksen tiistaisessa tulipalossa Oriveden Teollisuustiellä tuhoutui pieni määrä paketteja ja jakelussa olevia printtilähetyksiä, kertoo Posti.

– Selvitämme parhaillamme yksityiskohtaisempia tietoja vahingoista. Tulemme olemaan yhteydessä niiden pakettien vastaanottajiin, joiden tiedot löytyvät lähetysten sähköisistä tiedoistamme, Posti kertoo tiedotteessaan.

Lue myös: Postin hallissa tulipalo Teollisuustiellä Orivedellä – palo on saatu hallintaan

Lue myös: Poliisi tutkii Oriveden hallipalon syttymissyytä

Posti myös arvioi tiedotteessaan, että valtaosa osoitteellisesta printtipostista pystytään tulipalosta huolimatta jakamaan keskiviikon aikana normaalisti. Postinkulussa saattaa kuitenkin olla vielä viiveitä torstaina.

Sanomalehtien varhaisjakelu toimii normaalisti, samoin pakettien toimitukset jatkuvat normaalisti. Ainoastaan postilaatikkoon ja -luukkuun jaettavien pikkupakettien toimituksissa voi Postin mukaan olla viiveitä.

Palosta ei aiheutunut vaaraa henkilöstölle, mutta hallista tuhoutui yli puolet. Postin toiminta onkin Orivedellä toistaiseksi ohjattu väistötiloihin.

Juttua on muokattu 12.6.2024 klo 14.04: Juttuun on korjattu, että tulipalo tapahtui tiistaina.