Vastaa kyselyyn: Oletko käynyt suunnistamassa?

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko käynyt suunnistamassa.
Oletko käynyt suunnistamassa, sitä kysymme tällä viikolla. Arkistokuva: Juha Jäntti

Kesä on iltarastien aikaa! Esimerkiksi Oriveden Ponnistus järjestää kesän aikana säännöllisesti iltarasteja. Niihin voi osallistua myös omatoimisesti eli aina ei tarvitse ehtiä silloin paikalle, kun on varsinaisen rasti-illan aika.

Kesäkuun puolivälissä 15. kesäkuuta on puolestaan Jukolan viestin aika. Se kisataan tänä vuonna Kauhavalla, jossa tuhannet suunnistajat lähtevät kokeilemaan suunnistustaitojaan. Esimerkiksi viime vuonna Porvoossa kisattuun Jukolaan osallistui 18 061 suunnistajaa.

Tästä innostuneena kysysmme, oletko sinä käynyt suunnistamassa? Käy vastaamassa Oriveden Sanomien nettikyselyyn ja kerro, onko rastien haku tuttua ja onko esimerkiksi Jukolan viesti tullut koettua.