Rekisteröidy vaalikoneen vastaajaksi

Lähetämme kaikille Oriveden ja Juupajoen kuntavaaliehdokkaille sähköpostiin kutsun vastata vaalikoneeseen sen jälkeen, kun ehdokasasettelu on vahvistettu 18.3.2021. Kutsulinkki on vastaajille henkilökohtainen, joten lähetämme kutsut jokaisen ehdokkaan omaan sähköpostiin.

Ehdokkaan kannattaa rekisteröityä vaalikoneen vastaajaksi jo aiemmin, sillä rekisteröitymisen jälkeen saat Oriveden Sanomilta paikallisten ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuussa aina vaaleihin asti.

Tarjoamme halukkaille ehdokkaille ilmaisen digitunnuksen Oriveden Sanomiin. Tunnus on voimassa 1.3.–30.4.2021, ja pääset sen avulla lukemaan lehteä diginä, vaikket olisikaan lehden tilaaja.

 

Ehdokas, rekisteröidy täyttämällä lomake

Ehdokkaat saavat vaalikonekutsun lisäksi Oriveden Sanomilta ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiinsa noin kerran kuussa. Uutiskirje sisältää paikallislehden infoa ehdokkaille ja halutessaan sen voi peruuttaa. Ensimmäinen uutiskirje on sinulle kuitenkin varmistus, että sähköpostiosoitteesi on rekisteröitynyt Oriveden Sanomiin oikein.
Ilmaisella digitunnuksella pääset lukemaan kaikkia lehden digisisältöjä orivedensanomat.fi:ssä ja Oriveden Sanomien uutissovelluksessa aikavälillä 1.3.–30.4.2021. Tunnus on tarkoitettu ehdokkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Ohje tunnuksen käyttöönottoon lähetetään sinulle sähköpostiin helmikuun lopussa 2021.
Kirjoita tähän sellainen sähköpostiosoite, joka varmasti tavoittaa sinut, jotta vaalikonekutsu tulee sinulle perille. Vaalikonekutsu lähetetään sinulle ehdokasasettelun vahvistamisen 18.3.2021 jälkeen.
Kirjoita tähän sellainen puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.