Rekisteröidy vaalikoneen vastaajaksi

Vaalikonekutsuja lähetetään ehdokkaille sitä mukaa, kun saamme tietoomme uusien ehdokkaiden sähköpostiosoitteita. Äänestäjille vaalikone on tarkoitus julkaista 17.5.2021. Kutsulinkki on vastaajille henkilökohtainen, joten lähetämme kutsut jokaisen ehdokkaan omaan sähköpostiin. Kutsulinkki on voimassa koko kevään, ja sen kautta pääset tarvittaessa muuttamaan vaalikonevastauksiasi. Toivomme kuitenkin, että ehdokkaat vastaavat vaalikoneeseen viimeistään 16.5.

Ehdokkaan kannattaa rekisteröityä mahdollisimman pian, sillä rekisteröitymisen jälkeen saat Oriveden Sanomilta paikallisten ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuussa aina vaaleihin asti.

Tarjoamme halukkaille ehdokkaille ilmaisen digitunnuksen Oriveden Sanomiin. Tunnus on voimassa 20.6.2021 asti, ja pääset sen avulla lukemaan lehteä diginä, vaikket olisikaan lehden tilaaja.

Vaalikonekutsujen ensimmäinen erä lähetettiin lehden tiedossa oleville ehdokkaille 3.3.2021. Tämän jälkeen kutsuja lähetetään uusille lehden tietoon tuleville ehdokkaille arkipäivisin. Kutsuja lähetetään niille ehdokkaille, jotka ovat rekisteröityneet vaalikoneen vastaajiksi tällä lomakkeella.

Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin vaalikoneen vastaajaksi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ennen uutta rekisteröitymistä. Kutsu on saattanut mennä sinne.

Jos haluat kysyä vaalikoneesta jotakin, voit lähettää viestin osoitteeseen vaalikone@orivedensanomat.fi. Jos haluat muokata vaalikonevastauksiasi,  pääset muokkaamaan niitä lähettämämme vaalikonekutsun henkilökohtaisesta vastauslinkistä.

 

 

Ehdokas, rekisteröidy täyttämällä lomake

Ehdokkaat saavat vaalikonekutsun lisäksi Oriveden Sanomilta ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiinsa noin 1–2 kertaa kuussa. Uutiskirje sisältää paikallislehden infoa ehdokkaille ja halutessaan sen voi peruuttaa. Ensimmäinen uutiskirje on sinulle kuitenkin varmistus, että sähköpostiosoitteesi on rekisteröitynyt Oriveden Sanomiin oikein.
Ilmaisella digitunnuksella pääset lukemaan kaikkia lehden digisisältöjä orivedensanomat.fi:ssä ja Oriveden Sanomien uutissovelluksessa 20.6.2021 asti. Tunnus on tarkoitettu ehdokkaan henkilökohtaiseen käyttöön.
Kirjoita tähän sellainen sähköpostiosoite, joka varmasti tavoittaa sinut, jotta vaalikonekutsu tulee sinulle perille. Vaalikonekutsuja lähetetään uusille lehden tietoon tuleville ehdokkaille arkipäivisin.
Kirjoita tähän sellainen puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.