Kuntavaalit 2021: Tietoa ehdokkaille

Oriveden Sanomat vaaleissa mukana: Tietoa ehdokkaille

Oriveden Sanomat on vahvasti mukana kuntavaaleissa 2021.

Olemme paikallisten ehdokkaiden ja puolueiden kumppani markkinointiasioissa. Oriveden Sanomien printti- ja digimainonnan avulla oikean paikallisen kohderyhmän tavoittaminen on helppoa ja tehokasta.

Lisäksi uutisoimme Orivettä ja Juupajokea koskettavista vaaliaiheista laajasti ja monipuolisesti sekä paperilehdessä että digikanavissamme. Julkaisemme myös ehdokkaiden mielipidekirjoituksia, joita voi lähettää osoitteeseen toimitus@orivedensanomat.fi.

 

Ehdokas, rekisteröidy vaalikoneen vastaajaksi ja saat OS digin ilmaiseksi käyttöösi

Lähetämme kaikille ehdokkaille sähköpostiin kutsun vastata vaalikoneeseen. Kutsulinkki on vastaajille henkilökohtainen, joten lähetämme kutsut jokaisen omaan sähköpostiin. Siksi on tärkeää, että ilmoitat rekisteröitymislomakkeella sellaisen sähköpostiosoitteen, josta vaalikonekutsu varmasti tavoittaa sinut.

Vaalikonekutsut lähetetään ehdokkaille sen jälkeen, kun ehdokasasettelu on vahvistettu 18.3.2021. Ehdokkaan kannattaa kuitenkin rekisteröityä jo aiemmin, sillä rekisteröitymisen jälkeen saat Oriveden Sanomilta paikallisten ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuussa aina vaaleihin asti.

Tarjoamme halukkaille ehdokkaille myös ilmaisen digitunnuksen Oriveden Sanomiin. Tunnus on voimassa 1.3.–30.4.2021, ja pääset sen avulla lukemaan lehteä diginä, vaikket olisikaan lehden tilaaja. Vaalikoneen rekisteröitymislomakkeella voit kertoa, jos tahdot ilmaisen digitunnuksen käyttöösi vaalikeväänä.

 

Oriveden Sanomien paperilehden kohokohdat kuntavaaleissa

  • Suuri vaalilehti ilmestyy ennakkoäänestyksen alkaessa 7.4.2021.
  • Kuntavaalien loppukiri -lehti ilmestyy juuri ennen vaalipäivää 14.4.2021.
  • Molemmat lehdet jaetaan sekä Oriveden Sanomien tilaajille että suurjakeluna varhaisjakelualueella asuville ei-tilaajille. Kumpikin vaalilehti tavoittaa tehokkaasti lähes kaikki Oriveden ja Juupajoen taloudet.

 

Oriveden Sanomien digikanavien kohokohdat kuntavaaleissa

  • Kuntavaalisivustolle kootaan yhteen paikkaan kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset.
  • Ehdokasgalleriassa kaikki ehdokkaat pääsevät kuvineen ja perustietoineen esille ilmaiseksi.
  • Vaalikoneessa kaikki Oriveden ja Juupajoen ehdokkaat saavat ottaa kantaa paikallisiin kysymyksiin, jotka toimituksemme laatii. Äänestäjille vaalikone on tärkeä apu oman ehdokkaan löytämiseen.
  • Järjestämme myös Orivedellä ja Juupajoella vaalitentin, joka videoidaan ja julkaistaan verkossa livelähetyksenä ja tallenteena. Vaalitenttiin kutsutaan paikallinen edustaja kustakin puolueesta.