Tilaajana saat aina enemmän!

Oriveden Sanomien tilaajana saat paljon enemmän kuin lehden. Saat kattavan paketin paikallismediaa valintasi mukaan printtinä ja diginä. Tilaajana tiedät, mistä paikkakunnalla puhutaan.

Monta syytä olla tilaaja:

Jatkuva tilaus on edullisin tilausvaihtoehto
Jatkuva täystilaus on aina edullisin tapa nauttia Oriveden Sanomista sekä printtinä että diginä vuoden jokaisena päivänä. Jos tahdot lukea lehteä vain diginä, jatkuva digitilaus on paras tilausvaihtoehto.

Uutta sisältöä verkossa joka päivä
Orivedensanomat.fi:ssä julkaistaan päivittäin uutisia ja tarinoita paikallisista ihmisistä, ilmiöistä ja tapahtumista. Tilaajana saat aina ensin ja enemmän myös verkossa. Tunnuksen saat osoitteesta orivedensanomat.fi/tunnukset. Muista kirjautua sisään!

Paperilehti kotiin kannettuna täystilaajille
Täystilaajat saavat joka viikko kotiinsa kiintoisan, journalistien ammattitaidolla kootun lukupaketin.

Uutissovellus
Oriveden Sanomien uutissovellus pitää paikallisuutiset aina mukanasi. Sovelluksesta löytyvät sekä tuoreiden uutisten uutisvirta että näköislehti.

Näköislehti ja arkisto
Oriveden Sanomien näköislehtipalvelu sisältää lehtiarkiston vuoden 2012 syksystä alkaen. Löydät näköislehden osoitteesta orivedensanomat.fi/nakoislehti.

Omat digitunnukset koko perheelle
Voit jakaa tilauksesi perheenjäsenillesi ilmaiseksi, jolloin hekin pääsevät omilla tunnuksillaan käsiksi kaikkiin Oriveden Sanomien digisisältöihin.