Vastaa kyselyyn: mikä on lempivuodenaikasi?

Vastaa kyselyyn ja kerro lempivuodenaikasi. Onko se ehkä auringonkukkien aikaan? Arkistokuva: Heli Rahkonen

Siinä missä toiset odottavat jo syksyn pimeneviä iltoja ja kynttilöiden luomaa tunnelmaa, pitävät toiset kiinni kesän lämmöstä ja auringonpaisteesta kynsin hampain, vaikka koulujen alku kolkuttelee jo ovella. Joku taasen rakastaa lunta ja pakkasta odottaen ehkä joulua tai hiihtämään pääsyä. Kevätihmiset sen sijaan heräävät eloon kevätauringon paisteesta, siitä kun kesä siintää vasta edessäpäin.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?