Vastaa kyselyyn: Oletko käynyt Walleniuksen Wapriikissa?

Walleniuksen Wapriikin kesän 2021 ensimmäinen näyttelykokonaisuus avattiin galleriatilassa, joka oli kaksinkertaistunut edellisestä kesästä väliseiniä purkamalla. Etualalla oli tuolloin muotoilija Sirkku Muotkan Hedelmävadit-näyttelyn teoksia. Arkistokuva: Juha Jäntti

Oriveden, Juupajoen ja Längelmäen seudulla on runsaasti kiinnostavia matkailukohteita, jotka ovat monille tuttuja vierailukohteita. Tai sitten eivät.

Viime kesänä kysyimme lukijoiltamme, ovatko he käyneet Taidekeskus Purnussa.

Lue lisää: ”Purnu on ehdoton kesäkohde, rauhan tyyssija” – nettikyselyyn vastanneista lähes jokainen oli käynyt Purnussa edes joskus

Tällä kertaa tiedustelemme, ovatko lukijamme käyneet Juupajoella Walleniuksen Wapriikissa.

Lue myös: ”Minä olen sitä mieltä, että värejä pitää käyttää, kerran ne on keksitty”, sanoo Aivi Gallén – Akseli Gallen-Kallelan lapsenlapsen taidenäyttelyssä Walleniuksen Wapriikissa on esillä yli sata taideteosta, jotka ovat nyt ensimmäisen kerran yleisön nähtävillä

Vastaa kyselyyn ja kerro, onko kohde sinulle jo tuttu. Voit myös perustella vastaustasi.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?