Vastaa kyselyyn: käytkö kuntosalilla?

Uuden Orvokkikodin kuntosalilla nostellaan painoja koivujen katveessa. Arkistokuva: Heli Rahkonen

Orivesiläinen Maija Turpiainen kertoi tällä viikolla lehdessä kuntosaliharjoittelustaan. Hänellä kuntosali-intoa on riittänyt jo 60 vuotta.

Lue lisää: Kuntosali-intoa on riittänyt Maijalla jo 60 vuotta – ”Liivien remmit vain paukkui, kun työväentalolla poikien kanssa painoja nosteltiin”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentit (3)

  1. Heikki Heiskanen

    Saman kyselyn voisi tehdä vaikka mämmin syönnistä -toiset tykkää toiset ei. Omaan jakeluun ei vain meni jonkun dumaaminen esim jotain liikuntamuotoa kohtaan. No, näitä oman elämän Immo Kuutsia löytyy aina, eli kaikkien pitäis vain hiihtää😂
    Itse käynyt salilla vuodesta 1979 ja ohessa harrastanut esim kamppailulajeja sekä juossut lenkkejä. Päälle 50 vuotiaana juossut coopperissa hikiset 2850m, mutta suht vähällä lenkkeilyllä. Monipuolisuus kaikessa on se juttu. Oma mielipide on että voimaharjoittelu, siis kuntosaliharjoittelun on ylivoimainen kuntoilu laji. Tietty pitää muistaa huolehtia peruskunnosta.
    Jos joku saa kiksit tikanheitosta tai nurmikon leikkuusta, niin ei tule mieleenkään sanoa moista typeräksi.
    Heiskanen Heikki

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?