Tuisku vei voiton naapurista – maaliverkot venyivät vielä ottelun viime hetkillä

Oriveden Tuiskun miesten edustusjoukkueen kauden toinen kotiottelu kääntyi voitoksi, kun vastustajaksi Orivedelle saapunut FC Kangasala taipui lukemin 4–3.

Ottelu pelattiin sunnuntaina Rovastinkankaan tekonurmella.

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikin joukkue onnistui maalinteossa. Tuisku pääsi johtoasemaan ottelun 13. minuutilla, kun Eerik Koskinen teki maalin.

Kun ottelu oli pelattu lähes puoli tuntia, FC Kangasala tasoitti tilanteen. Nimensä tilastoihin maalista sai Juho-Pekka Halme. Tuisku nousi vielä ensimmäisellä puoliajalla johtoon, kun Esko Höysniemi teki tilanteeksi 2–1 ottelun 37. minuutilla.

Toista puoliaikaa pelattiin yli puoli tuntia ennen kuin maaleja alkoi syntyä. Ensin FC Kangasala tasoitti ottelun tilanteeksi 2–2 Akseli Palmun maalilla.

Kamppailu ottelun voitosta jatkui viime minuuteille saakka. Tuisku pääsi kahden maalin karkumatkalle, kun ensin Erno Koskinen onnistui ottelun 87. minuutilla ja vain hetkeä myöhemmin ottelun 88. minuutilla Höysniemi onnistui toistamiseen. Tilanne oli 4–2.

FC Kangasala sai vielä tehtyä kavennusmaalin ottelun viimeisellä minuutilla. Maalin teki Kimmo Kanninen.

Kolme ottelua takana, kolmas sija sarjataulukossa

Tuisku nousi voitollaan Miesten Vitosen lohkon B kolmannelle sijalle kuudella sarjapisteellään.

Lohkon kaikki joukkueet ovat nyt pelanneet kolme ottelua. Tuiskun edellä on Fish United seitsemällä pisteellä ja kärkipaikkaa pitää tamperelainen FC Lasten yhdeksällä pisteellä.

Tuiskun tavoin kuusi sarjapistettä ovat keränneet myös Nekalan Pallo ja TPV/2.

Tuiskun seuraava ottelu on torstaina Tampeella Ikurin tekonurmella. Vastaan asettuu kansainvälinen Vierasjoukkue. Sen pelaajat ovat Tampereella asuvia ulkomaalaisia.

Tuisku on kohdannut Vierasjoukkueen edellisen kerran syyskuussa 2020. Silloin vieraaksi Messukylään matkannut Tuisku hävisi ottelun 8–1.

Vierasjoukkue on tämän kauden otteluistaan voittanut yhden, hävinnyt yhden ja yksi on päättynyt tasapeliin.