Juupajoen kaksi kunnanjohtajaehdokasta esittäytyy kuntalaisille yleisötilaisuudessa – jos et pääse paikalle, voit lähettää oman kysymyksesi ehdokkaille ja seurata tilaisuutta Oriveden Sanomien nettisivujen kautta

Juupajoen kunnanvirasto. Kuva: Markus Puolakanaho.

Juupajoen kunnanjohtajan huone kunnanvirastolla on siirtymässä uuden henkilön haltuun. Arkistokuva: Markus Puolakanaho.

Juupajoen kunnanjohtajavalinta on edennyt siihen vaiheeseen, että hakuprosessissa on mukana enää kaksi hakijaa. He ovat Lasse Peltonen ja Riku Sirén.

Lue myös: Juupajoen kunnanjohtajan rekrytointitoimikunta haastatteli eilen viisi hakijaa – heistä kaksi on kutsuttu soveltuvuusarviointeihin

Kaksi loppusuoralle edennyttä ehdokasta esittäytyy nyt myös kuntalaisille ensi viikon torstaina pidettävässä ehdokashaastattelussa.

Yleisölle avoin haastattelutilaisuus pidetään Juupajoen valtuustosalissa 4. toukokuuta alkuillasta. Kahta ehdokasta tilaisuudessa haastattelee päätoimittaja Jaana Ala-Lahti.

Paikalle saapuva yleisö voi esittää tilaisuudessa myös omia kysymyksiään.

Lisäksi kunnanjohtajaehdokkaille esitettäviä kysymyksiä voi lähettää ennakkoon Oriveden Sanomien toimitukseen alla olevan lomakkeen kautta.

Kunnanjohtajaehdokkaiden esittelytilaisuus striimataan suorana lähetyksenä Oriveden Sanomien nettisivujen kautta. Lähetys alkaa kello 17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?