Nyt se alkaa! – yli 75-vuotiaat saavat käyttää Oriveden liikuntapalveluita veloituksetta

Oriveden elämänlaatulautakunnan päätös yli 75-vuotiaiden veloituksettomasta liikuntapalveluiden käytöstä tulee todeksi huhtikuun alussa.

Aloite maksuttomuudesta oli tullut kaupungille Oriveden vanhusneuvostolta. Aloitteessa toivottiin, että liikuntahallin omatoiminen käyttö olisi maksutonta yli 75-vuotiaille.

Lue myös: Aloitteesta ja vähän enemmästäkin tuli totta – yli 75-vuotiailta orivesiläisiltä ei oteta senttiäkään liikuntahallin ja uimahallin käytöstä

Lautakunta päätti kuitenkin laajentaa maksuttomuutta muuallekin kuin liikuntahalliin. Se koskee kaupungin liikuntapalvelujen järjestämää toimintaa kaikissa sen yksiköissä eli uimahallissa, liikuntahallissa ja ohjatun liikunnan parissa.

– Lautakunta päätti vapauttaa yli 75-vuotiaat kaikista liikuntapalveluiden maksuista, joten lauantaista 1.4.2023 alkaen käyttö on mahdollista veloituksettomana niin omatoimisesti kuin ohjatuissa ryhmissä, viestittää Oriveden kaupungin liikuntapäällikkö Roope Marski.

Edun saadakseen asiakkaan on oltava syntynyt 31.3.1948 tai aiemmin. Mahdollinen korttipantti veloitetaan normaalisti ja asiakkaan yhteystiedot tallennetaan kortinhaltijan tietoihin.

Harrastuskortti on voimassa 12 kuukautta kerrallaan, jonka jälkeen se tulee uusia.

Hyvityksiä voimassa oleviin tuotteisiin ei tehdä erikseen, vaan etu otetaan käyttöön aina alkaen seuraavasta kortista.

Leave a Comment