Vastaa kyselyyn: onko kotonasi viherkasveja?

Viherkasvit ovat olleet yksi viime vuosien sisustustrendeistä, ja niiden suosio sen kuin jatkuu.

Facebookin huonekasviharrastajaryhmissä vaihdetaan taajaan kokemuksia, milloin parhaista kasvivaloista, milloin kasvien hoito-ohjeista ja milloin harrastukseen kuuluvien ikävien tuholaisvieraiden häätämisestä.

Ryhmässä kysellään aika ajoin vinkkejä ja sopivia kasveja myös nuorille ja vasta kasviharrastusta aloitteleville. Myös orivesiläisen Iisakki Tuomaalan, 15, huonetta koristavat lukuisat viherkasvit, joita hän myös hoitaa itse.

Lue myös: 15-vuotiaalle Iisakki Tuomaalalle oma huone on tärkeä paikka, jonka sisustuksesta hän päättää itse – huoneen hän jakaa viiden eläimen ja lukuisten viherkasvien kanssa  

Vannoituneimmat viherkasviharrastajat ovat siirtyneet mullattomaan kasvualustaan.

Lue myös: Viherkasvit ovat nyt erittäin in – Intohimoinen kasviharrastaja kertoo, miksi kasville kannattaa valita mullaton kasvupohja: ”Tämä näkyy kasvin voimakkaana kasvuna”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?