Vastaa kyselyyn: Mitä somekanavaa käytät eniten?

some

Vastaa nettikyselyyn ja kerro sometottumuksistasi. Kuva: Heli Rahkonen

WhatsApp, YouTube, Facebook, Instagram vai joku muu? Somekanavia on erilaisia siinä, missä käyttäjiäkin. Somekanavien suosituimmuuden on kerrottu vaihtelevan ainakin käyttäjän iän ja sukupuolen perusteella.

Esimerkiksi some ja nuoret 2022 -kyselyssä nuorten käyttämistä palveluista ykkössijaa piti viestintäpalvelu WhatsApp. Samaisen kyselyn mukaan nuoret viettävät sosiaalisen median parissa keskimäärin 15–20 tuntia viikossa. Suosituin ajankohta palvelujen käytölle on illalla iltakuuden ja -yhdeksän välillä. Kyselyn toteutti Ebrand Group Oy.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?