Vastaa kyselyyn: oletko jo ostanut tulppaaneja?

tulppaani

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko jo iloinnut tänä talvena tulppaaneista. Kuva: Heli Rahkonen

Yksi varma merkki siitä, että kevättä kohti mennään, ovat kauppoihin ilmestyvät tulppaanit. Kauniisti kotimainen -sivuston mukaan tulppaanien kausi alkaa jo joulukuussa punaisilla ja valkoisilla tulppaaneilla. Tulppaanien päätuotantokausi ajoittuu tammi-helmikuulle, ja saatavuus jatkuu pääsiäiseen asti.

Samaisen sivuston mukaan tulppaaneja myydään Suomessa vuosittain noin 73 miljoonaa kappaletta, mikä tekee suomalaisista yhtiä maailman ahkerimmista tulppaaninostajamaista väkilukuun suhteutettuna.

Vastaa nettikyselyyn ja kerro, joko sinä olet ostanut tulppaaneja tänä talvena. Käy kertomassa myös värisuosikkisi.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?