Länkipohjan Symppis muuttaa uusiin tiloihin – toiminta niissä alkaa jo heti maanantaina

Symppis, muutto
Sari Pengerkoti kertoi, että Symppiksen toiminta uusissa tiloissa alkaa heti uudenvuoden jälkeen. Kuva: Leena Lähdesmäki

Länkipohjan Symppis muuttaa uusiin tiloihin niin sanottuun Suojan taloon. Tila vapautui, kun seurakunnan kerhotoiminta siirtyi Rukoushuoneelle.

– Nämä uudet tilat ovat nykyaikaisemmat ja meille sopivamman kokoiset, perustelee muuttotöissä ahkeroinut Sari Pengerkoti.

– Sijainti on myös hyvä keskellä kylää. Samoin paikoitustilaa on pihassa hyvin.

Uusissa tiloissa on takaosassa erillinen kabinetti, joten kokouksia on helpompi järjestää.

– Nyt kokoukset eivät ole sidottu Symppiksen aukioloaikoihin, vaan muutkin ajat ovat mahdollisia.

Symppis, muutto
Jorma Mäkinen, Sari Pengerkoti, Seppo Kanervo, Juha-Pekka Kärkinen, Matti Savolainen ja Esko Tuominen ehtivät pysähtyä kuvauksen ajaksi Symppiksen muutossa. Kuva: Leena Lähdesmäki

Karaokelupa on saatu iltakymmeneen asti

Toiminta uusissa tiloissa alkaa heti uudenvuoden jälkeen maanantaina.

– Ensimmäisellä viikolla emme vielä voi tarjoilla ruokaa, sillä järjestelytyöt ovat varmasti vielä kesken, mutta kahvila toimii, kertoo Pengerkoti.

Joka toinen perjantai Symppiksellä kokoonnutaan laulamaan karaokea.

– Lupa musiikkiin taloyhtiöltä on saatu iltakymmeneen asti. Sitten täytyy innokkaimpienkin lopettaa, naurahtaa Sari Pengerkoti.

Symppiksen toimintaan kuuluu kahvilan ja ruokailun järjestämisen lisäksi muun muassa kerhoja, kursseja ja terveyspäivä, jossa voi mittauttaa verenpaineen ja saada neuvontaa.

– Uuttakin on tulossa. Ensinnäkin aukiolojen lisäys niin, että olemme paikalla myös lauantaisin. Suunnitelmissa on muutakin ja tiivis yhteistyö toisten yhdistysten kanssa jatkuu.

Hyvä esimerkki yhteistyöstä olivatkin Eläkeyhdistyksen Länki-Äijät, jotka auttoivat symppisläisiä muutossa.

Leave a Comment