Vielä ehdit mukaan Kaupungin kaunein jouluikkuna -kisaan – muista ilmoittautua mukaan maanantain aikana!

Viime vuonna kisaan osallistui muun muassa Kultavuoren koulun ap- ja ip-toiminta. Kuva: Kultavuoren koulu

Oriveden kaupunki ja Oriveden Sanomat järjestävät myös tänä vuonna  yhteistyössä osana Oriveden joulunavausta Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailun.

Leikkimielinen kisa järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Mukaan ilmoittautui tuolloin 13 kisaajaa. Yleisö sai äänestää niistä suosikkiaan.

Voittajaksi viime vuonna yleisö äänesti Jalkahoitola Tarjalkan jouluikkunan.

Lue myös: Tarja Ojala luo ikkunaan joka joulu uuden tarinan – tänä vuonna oppipoikatontut keräsivät pitkin pitäjää kiltteyskortteja

Myös tänä vuonna kilpailussa haastetaan liikkeet ja yritykset somistamaan liiketilojensa ikkunat jouluisiksi. Kisaan mukaan ilmoittautuneista ikkunoista yleisö saa äänestää suosikkinsa ja voittaja saa Kaupungin kaunein jouluikkuna -tittelin sekä palkinnon.

Kisaan on ilmoittauduttava mukaan viimeistään 14. marraskuuta, sillä tieto kisaan osallistuvista liikkeistä julkaistaan Oriveden Sanomissa 16. marraskuuta. Kisaan voi ilmoittautua Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumissivun kautta.

Lue myös: Ilmoittaudu mukaan Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailuun!

Ikkunoita ihastellaan jo joulunavauksessa

Kisaan mukaan ilmoittautuneiden jouluikkunoiden on oltava valmiita 17. marraskuuta, jotta Oriveden joulunavaukseen 18. marraskuuta osallistuvat voivat niitä jo ihastella.

Kuvat kisassa mukana olevista jouluikkunoista julkaistaan Oriveden Sanomien nettisivuilla 18. marraskuuta. Liike voi toimittaa itse valokuvan jouluiseksi somistetusta ikkunastaan ilmoittautumissivun kautta tai tarvittaessa toimitus käy kuvaamassa ikkunan.

Kauneinta jouluikkunaa voi äänestää Oriveden Sanomien nettisivuilla. Lisäksi äänen kauneimmalle jouluikkunalle voi käydä antamamassa myös Oriveden pääkirjaston aulassa. Sieltä löytyy laatikko, johon voi pudottaa paperisen äänestyslipukkeen.

Äänestys alkaa 18. marraskuuta ja päättyy 18. joulukuuta.

Voittajaikkuna julkistetaan ennen joulua ja äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti jouluikkunakisassa mukana olevaan liikkeeseen. Äänestäjä saa valita, mihin kilpailussa mukana olleeseen liikkeeseen hän lahjakortin ottaa.

Näin pääset mukaan kilpailuun:

  • ilmoittaudu kisaan Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään maanantaina 14. marraskuuta
  • kerro ilmoittautumisen yhteydessä jouluikkunan osoite, koristelijan tai yrityksen nimi sekä yhteystiedot
  • rakenna ikkuna valmiiksi viimeistään 17. marraskuuta
  • Oriveden Sanomista toimitetaan sinulle kilpailunumero ennen Oriveden joulunavausta
  • ota kuva ikkunastasi ja toimita se Oriveden Sanomiin viimeistään 17. marraskuuta tai kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että toivot toimituksen käyvän kuvaamassa ikkunan
  • kisa kestää 18. joulukuuta saakka ja kilpailun voittaja julkistetaan jouluviikolla niin Oriveden Sanomissa kuin Oriveden kaupungin sivustoilla
  • Oriveden Sanomiin tehdään juttu kisan voittaneesta ikkunasta, kun haastatteluaika voittajan kanssa saadaan sovittua

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?