Vastaa nettikyselyyn: hankitko joulukalenterin?

Vastaa nettikyselyyn ja kerro, kuuluuko joulukalenteri jossain muodossa joulunalusperinteisiisi. Kuva: Heli Rahkonen

Kauppojen hyllyt notkuvat mitä erilaisempia joulukalentereita. Perinteisten kuva- ja suklaakalenterien rinnalle on ilmestynyt monenlaisia vaihtoehtoja laskea öitä jouluun, kosmetiikkakalentereista teekalentereihin ja korukalentereista välipaloihin ja leluihin.

Joulukalenterit eivät ole pelkästään osa lasten joulunodotusta, vaan niitä suunnataan erikseen myös aikuisille.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?