Vastaa kyselyyn: Mikä olisi sopiva ajankohta järjestää joulunavaus?

Orivedellä joulunavaus on perinteisesti järjestetty marraskuun puoliväkin jälkeen kuukauden toiseksi viimeisen viikon perjantaina. Juupajoella ja Länkipohjassa joulunavaus on pidetty hiukan myöhemmin, ihan marraskuun lopulla.

Vastaa nettikyselyyn ja kerro, mihin aikaan vuodesta sinun mielestäsi olisi sopiva aika viettää viettää joulunavausta.

Voit myös perustella vastaustasi ja kertoa, millainen sinun mielestäsi joulunavaustapahtuman pitäisi olla ja millaista ohjelmaa tilaisuudessa pitäisi olla.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?