Vastaa nettikyselyyn: oletko ajanut Monkey-mopolla?

Monkey-mopoista on tullut myös arvokkaita keräilykohteita. Kuva: Heli Rahkonen

Honda Monkey, tuo pienipyöräinen mopo, jota fiilistelevät niin isät kuin pojat. Kehittämispäällikkö Anni Antila auto- ja tieliikenteen valtakunnallisesta vastuumuseosta Mobiliasta vertaa pienipyöräistä mopoa Iron Maideniin bändien puolella.

– Ne eivät varsinaisesti koskaan menneet muodista.

Lue lisää: Pienipyöräisestä Monkey-moposta tuli ilmiö, joka ei ole koskaan mennyt muodista – muun muassa tekniset ominaisuudet ja mielikuvat ovat tehneet siitä kokoaan suuremman: ”Sillä on ollut toinen jalka moottoripyörien puolella”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?