Vastaa kyselyyn: oletko käynyt rapujuhlissa?

Rapujuhlat lähestyvät. Oriveden Sanomien kyselyssä tiedustellaan rapujuhliin osallistumista. Oletko sinä osallistunut perinteiseen juhlaan? Kuvassa Kuhankeittäjien tilan rapuja. Kuva: Markus Puolakanaho

Ruotsista alkunsa saaneella rapujuhlaperinteellä on vahva asema Suomessakin. Vastaa Oriveden Sanomien kyselyyn ja kerro, oletko käynyt rapujuhlissa.

Lue myös: Rapujuhlakulttuuri on edelleen voimissaan – ravustuskausi on nyt käynnissä, ja Kuhankeittäjien tilan rapukauppa käy tiuhaan tahtiin

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?