Vastaa nettikyselyyn: seurasitko mursun vaiheita?

Mursu on ollut otsikoissa viime päivinä. Kuva: Pixabay

Ruokolahden leijonan tapauksesta tuli tänä kesänä kuluneeksi 30 vuotta. Viime aikoina mediassa puolestaan on seurattu Haminan ja Kotkan seudulle päätyneen mursun seikkailuita rysässä ja omakotitalon pihalla.

Eksyneen seikkailu sai surullisen lopun, kun mursu menehtyi matkalla Korkeasaaren eläinsairaalaan.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?