Vastaa nettikyselyyn: aiotko mennä katsomaan jääkiekon MM-kisoja Tampereelle?

Keväinen kiekkohuuma Pirkanmaalla saa pian jatkoa, kun Jääkiekon MM-kotikisat pyörähtävät käyntiin ensi viikolla. Otteluita pelataan myös Helsingissä, mutta Leijonat kamppailee Nokia Areenalla Tampereella.

Ota tästä seurantaan kaikki Pirmedioiden MM-kiekkosisällöt.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?