Lasten ja senioreiden laulukilpailujen esikarsinnat käydään viikonloppuna Walleniuksen Wapriikissa – nuorimmat laulavat lastenlauluja, juniorit iskelmiä, nuoret ja seniorit tangoja

Suomalaisen tangon Satumaa ry:n järjestämien Satumaa- ja Tangoseniori-laulukilpailujen esikarsinnat jatkuvat lauantaina Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella.

Satumaa-laulukilpailussa on kolme sarjaa: 7–9-vuotiaille tarkoitettu tangovekara-sarja, 10–13-vuotiaiden tangojuniori-sarja sekä tangonuori-sarja, jossa kisaavat 14–17-vuotiaat. Tangovekara-sarjassa lauletaan lastenlauluja, tangojuniori-sarjassa iskelmiä ja tangonuori-sarjassa tangoja ja iskelmiä.

Laulukilpailun keskeisiä arvoja ovat perhekeskeisyys ja yhteisöllisyys. Laulukilpailussa on karaokesäestys. Finaalit järjestetään Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa.

Jo 13. kerran järjestettävässä Tangoseniori-laulukilpailussa lauletaan tangoja. Semifinaalit ja finaalin karsinnat ovat kesäkuussa Vääksyssä ja finaalit Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Finaalissa laulajia säestää orkesteri.

Satumaa-laulukilpailun esikarsinta Walleniuksen Wapriikissa alkaa kello 13 ja tangoseniori-sarjan esikarsinta kello 15. Yleisöä toivotaan kannustamaan osallistujia ja seuraamaan karsintoja.

Laulettavan laulun on löydyttävä järjestäjän käyttämistä karaoketaustoista. Kilpailuun pitää ilmoittautua ennakolta ja ilmoittaa laulunsa perjantaihin mennessä järjestävän yhdistyksen nettisivujen kautta.

Leave a Comment