Vastaa nettikyselyyn: käytkö kirpputoreilla?

Ekologisuudesta ja kierrätyksestä puhutaan nykyään paljon. Vielä joitakin aikoja sitten kirpputorilta ostetut vaatteet saattoivat tuntua noloilta, nykyään trendaavilta.

Kirpputorien hyödyntäminen on yksi tapa säästää kulutuksessa ja materiassa. Aina ei välttämättä tarvitse ostaa uutta, vaan lainaamisen ja vuokraamisen lisäksi voi kokeilla, löytyisikö tarvittava kirpputorilta.

Harkintaa on silti käytettävä kirpputoreillakin, sillä kaappeihin jäävät kirpputoriostokset eivät maailmaa pelasta. Keskusteltu on siitäkin, tekeekö kirpputori esimerkiksi pikamuodista yhtään sen eettisempää.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?