OrPo nappasi yhden pisteen nyt jo sarjakärkeen nousseelta LP Viestiltä

Pienestä jäi kiinni, ettei OrPo olisi vienyt keskiviikkoista ottelua. Nyt mukaan tarttui kuitenkin yksi sarjapiste ja kokemus siitä, että kaikki on mahdollista. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

OrPon naisten taistelu ei aivan riittänyt voittoon asti keskiviikkona Orivedellä pelatussa ottelussa LP Viestiä vastaan.

LP Viesti vei viiden erän mittaiseksi venyneen ottelun lukemin 2-3 (16-25, 25-19, 25-23, 20-25, 13-15).

Ottelussa pisteistä kamppailtiin tiukasti. Yleisö sai seurata, kuinka pelaajat hakivat palloja lähes mahdottomistakin paikoista. Joukkueet hakivat voittoa ja pelasivat pisteistä sekä puolustivat niin tiukasti, että laidatkin pelikentällä välillä kaatuilivat.

Hallin katsomossa ottelua seurasi 340 katsojaa, jotka elivät upeasti mukana koko ottelun ajan. Ottelun tunnelmasta nautti myös OrPon vaihtopenkillä ollut Anastasia Boricheva.

– Tosi huikea peli. Tytöt taistelivat jokaisesta pallosta. Oli tosi mahtava peli, Boricheva totesi OrPon julkaisemassa videotervehdyksessä.

LP Viestin parhaana palkittu Viktoriia Tuchasvili kehui OrPon suoritusta.

– OrPo on hyvä joukkue ja pelaa aina hyvin kotona. Olen hyvin kiitollinen voitostamme.

Joukkueen valmentaja Tomi Lemminkäinen yhtyi myös kehuihin. Lisäksi hän oli nauttinut siitä, että yleisö oli ottelussa hyvin mukana.

– Palaverissa sanoin pelaajille, että OrPo on nuori joukkue. Silloin kun he pelaavat hyvin, niin he voittavat kenet tahansa. Jossain vaiheessa meni torjunta-puolustus vaikeaksi, mutta se oli OrPon laitureiden ansiota.

– Alusta asti piti tehdä hommia jokaiseen pisteeseen. Älyttömän kova tilasto naisten lentopalloon ja lämmittää, että voitettiin tällainen peli. Meidän joukkueesta Iina Andrikopoulou pelasi hienon pelin ja koko joukkueelle tuli viiteen erään vain kuusi hyökkäysvirhettä, Lemminkäinen nosti esiin.

Andrikopouloun saldo ottelusta oli 24/+21.

OrPon parhaana palkittiin Ariana Pirv. Hänen saldonsa oli 21/+4. Netta Rekola takoi 16 pistettä ja plussasaldo oli 16. Ada Arosen tehot olivat 19/+9.

– Olen tyytyväinen peliimme, olimme lähellä voittoa. Kolme peliä on jäljellä ja yritämme niissä voittaa, Pirv sanoi.

OrPon valmentaja Nikolaos Gitzekosin mukaan joukkue näytti keskiviikkona, että se osaa pelata.

– Jatkossa pitää pelata näin ja vähän vielä paremmin.

LP Viesti pelasi jo torstaina kotonaan JymyVolleyta vastaan ja voitti ottelun 3-0 (25-14, 25-15, 25-20)

Viesti on nyt sarjataulukon kärkipaikalla 73 pisteellä. Vain pisteen päässä on LP Kangasala ja kolmantena on Pölkky Kuusamo 71 pisteellä. Kuusamo on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin sitä edellä olevat joukkueet.

OrPo pitää tiukasti kiinni neljännestä sijastaan. Pisteitä sillä on nyt 47. Hämeenlinnan Lentopallokerho on kahden pisteen päässä viidentenä. Se on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin OrPo.

OrPon seuraava ottelu on sunnuntaina, kun se matkustaa JymyVolleyn vieraaksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?