Lentopallon Mestaruusliiga pyrkii jatkamaan pelejä ohjelman mukaisesti

Lentopallon naisten ja miesten Mestaruusliigaa pyritään lähtökohtaisesti jatkamaan haastavassa terveystilanteessa mahdollisimman paljon otteluohjelmien mukaisesti.

Mestaruusliigan pääsarjaryhmä keskusteli tilanteesta maanantaina ylimääräisessa kokouksessaan. Tiedotteen mukaan keskustelua tulevaisuudesta käytiin vahvasti terveydelliset lähtökohdat kärkenä. Jatkossa Mestaruusliigan pääsarjaryhmä kokoontuu päivittämään tilannetta aina tarvittaessa uuden tiedon saamisen myötä.

Tällä hetkellä koronatartuntojen tai -karanteenien takia ottelusiirtoja on lähiajaksi jouduttu tekemään muutamia. Esimerkiksi loppiaispäivän LP Viestin ja JymyVolleyn ottelu on päätetty siirtää uuteen ajankohtaan.

Jos kaikkia runkosarjan otteluita ei saada pelattua, niin jo aiemmin tehdyn päätöksen mukaisesti runkosarjan loppujärjestys määräytyy pistekeskiarvon mukaisesti.

Mestaruusliigassa siirrytään noudattamaan yhä tarkemmin terveysturvallisuusohjeistusta ottelutapahtumissa sekä harjoitustilanteissa.

Vahvoilla varautumis- ja terveysturvallisuusohjeilla pyritään hillitsemään epidemian leviämistä yleisesti, mutta myös turvaamaan Mestaruusliigakauden läpiviemistä kokonaisuutena liigan osalta.

Otteluohjelman mukaan OrPo pelaa seuraavan kerran viikonloppuna. Joukkue lähtee vieraspelikiertueelle pohjoiseen, missä se kohtaa ensin lauantaina Pölkky Kuusamon ja sunnuntaina vastikään Orivedellä vierailleen rovaniemeläisen Woman Volleyn.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?