Vielä tänään voi antaa äänen kaupungin kauneimmalle jouluikkunalle! – äänestysaika päättyy sunnuntai-iltana

Nyt on aika äänestää Kaupungin kauneinta jouluikkunaa!

Mukana kisassa on 13 kaunista jouluikkunaa, joista voi nyt valita oman suosikkinsa.

Jouluikkunoista on ohessa pienet tunnelmakuvat kisanumeroineen, mutta paremmin ikkunoihin tehdyt somistukset pääsevät oikeuksiinsa, kun niitä käy katsomassa suoraan paikan päällä. Moni liike on somistanut monta ikkunaa ja luonut niihin tarinallisen kokonaisuuden. Ikkunoiden somistukset saattavat myös elää sitä mukaa mitä lähemmäksi joulua tullaan.

1. Jalkahoitola Tarjalka, Keskustie 32

 

2. Hoidogki, Keskustie 32

 

3. Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund, Keskustie 32

 

4. Kuntokeskus Kuntokuume, Koulutie 15

 

5. EK-Tilit, Keskustie 29

 

6. Kultavuoren koulun ap- ja ip-toiminta, Koulutie 20

 

7. Oriveden kaupunki ja kirjasto, Keskustie 23

 

8. Ravintola Vallesmanni, Keskustie 26

 

9. Lounaskahvila Hella, Aihtiantie 9

 

10. Onnenlankamoinen, Keskustie 32 (muuntuva ikkuna)

 

11. Countryside INK Custom Tattoo Shop, Aihtiantie 9

 

12. Oriveden Kampus, Koulutie 5

 

13. Oriveden seurakunta, Latokartanontie 5

Omaa suosikkiaan voi äänestää sähköisesti alla olevan lomakkeen kautta. Äänen on voinut antaa myös täyttämällä äänestyskuponki Oriveden pääkirjaston aulassa.

Annetut äänet tarkistetaan ja lopulliseen tulokseen lasketaan mukaan vain oikeat äänet. Esimerkiksi mahdolliset bottiäänet hylätään eikä niitä lasketa mukaan lopulliseen äänestystulokseen, vaikka ne äänestystuloksessa näkyvätkin.

Kirjaston äänestyspisteellä oli aluksi myös liikkeiden numerointi erilainen kuin nettiäänestyksessä. Äänestyskupongissa on numeroiden lisäksi mainittu kuitenkin myös liikkeet ja pyydetty ympyröimään kyseisen liikkeen kohta, jolle äänen haluaa antaa. Äänestysliput tarkistetaan ja äänet lasketaan kupongeista liikkeen nimen mukaan. Numerointi on nyt varmuuden vuoksi korjattu kuponkeihin, mutta jos epäilet, että olet antanut äänen väärälle ikkunalle, käy äänestämässä uudestaan.

Äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti jouluikkunakisassa mukana olevaan liikkeeseen. Jos haluat osallistua arvontaa, muista täyttää myös lomakkeen yhteystietokohta. Arvonnassa voittanut saa itse valita, mihin kilpailussa mukana olleeseen liikkeeseen hän lahjakortin ottaa.

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 19. joulukuuta kello 20.00.

Voittajaikkuna julkistetaan ennen joulua ja voittajasta tehdään myös juttu Oriveden Sanomiin.

Kilpailun järjestävät Oriveden kaupunki ja Oriveden Sanomat.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?