7 loistavaa joululahjaideaa

Joulu on kohta taas täällä, joten on lahjojen ostamisen aika. Läheisiä on ihanaa muistaa laadukkailla, saajansa näköisillä lahjoilla. Kun lahja on ajatuksella ja sydämellä hankittu, se ilahduttaa varmasti. Käytännöllisestä ja laadukkaasta lahjasta on iloa vuodesta toiseen.

Joululahjan ostaminen läheisille voi kuitenkin tuntua yllättävän hankalalta. Mitä ihmettä voi ostaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Usein käytännölliset ja harrastukseen tai kiinnostuksen kohteeseen liittyvät lahjat ovat hyvä valinta. Nappaa tästä seitsemän erilaista ideaa joulupaketteihin koko perheelle.

1.      Isovanhemmille lahjaksi puhelimen kuoret lapsenlapsen kuvalla

Omakuori.fi:ssä voit itse suunnitella suojakuoret puhelimeen omalla valokuvalla. Tämä on erinomainen lahja esimerkiksi isovanhemmille. Voit painattaa puhelimen kuoreen vaikkapa lapsenlapsen kuvan. Näin kuva kulkee kätevästi mukana kaikkialle ja isovanhempi voi helposti palata muistoissaan yhteisiin hetkiin. Valikoimasta löytyy eri mallisia suojakuoria suosituimmille puhelinmalleille. Eli lahjan saajan puhelimen merkki ja malli täytyy tietää, jotta osaat tilata sopivan malliset kuoret.

Kuoreen voi painattaa kuvan tai tekstin tai niiden yhdistelmän. Helppokäyttöisellä editorilla painatuksen suunnitteleminen on yksinkertaista ja nopeaa. Saat tehtyä helposti uniikit puhelimen suojakuoret, jollaisia ei varmasti muilta löydy! Koskettava, edullinen, henkilökohtainen, ainutlaatuinen ja hyödyllinen joululahja! Kannattaa vaan tilata kuoret ajoissa ennen joulua, koska tilaustuotteena kuorilla on noin kahden viikon toimitusaika.

2.      Kotimainen Kohinoor-timanttikoru lahjaksi rakkaalle

Kohinoor-timanttikoru on upea lahjaidea naiselle. Korut ovat uskomattoman kauniita ja siroja muotoilultaan. Nämä ajattoman kauniit korut säilyvät sukupolvelta toiselle. Kohinoorin korut ovat aina kotimaista käsityötä, ja ne valmistetaan Hämeenlinnassa. Pirkan Kellon Kohinoor-valikoimasta löydät niin sormukset, korvakorut kuin riipuksetkin. Pirkan kellon myymälä palvelee Tampereen keskustassa, mutta verkkokaupastakin tuotteet saa kätevästi tilattua ilman toimituskuluja.

3.      Lastenhuoneen matto lahjaksi lapsiperheeseen

Lasten matto on erinomainen lahja lapsiperheelle. On kivaa, kun lapsen lempiasiat näkyvät myös lastenhuoneen sisustuksessa. Hienosti kuvioitu matto tuo iloa lapselle joka ikinen päivä. Tuppu-Kalusteen verkkokaupasta saat lasten matot edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Tuppu-Kalusteen laajasta lasten mattojen tuotevalikoimasta löytyy eri kokoisia ja mallisia mattoja, eli sopivia vaihtoehtoja löytyy niin pieniin kuin isoihinkin lastenhuoneisiin. Monissa matoissa seikkailee yksisarvisia, dinosauruksia ja muita lasten suosikkihahmoja – ja liikennemattoja löytyy montaa erilaista mallia. Valikoimassa on sekä kirkkaanvärisiä mattoja että hillitymmän värisiä, joten löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii myös kodin muuhun sisustukseen.

Helppohoitoisuus on tärkeä ominaisuus lapsiperheen matoissa. Siksi matot on valmistettu matalanukkaisista materiaaleista, jotka on helppo pitää puhtaana.

4.      Riisinkeitin

Riisinkeitintä ei vielä löydy kovin monesta taloudesta, joten se on mainio lahjaidea. Riisikeitin on todella kätevä apuväline riisiruokien ystävälle. Riisi valmistuu siinä itsestään, ja laite pitää ruoan lämpimänä pitkään. Enää ei tarvitse seisoskella hellan vieressä vahtimassa, että vesi ei kiehu kattilasta yli, vaan voi huoletta puuhailla muuta sillä aikaa, kun riisi valmistuu.

Monikäyttöisessä riisinkeittimessä voi valmistaa myös puuroa ja kasviksia. Luurinetin verkkokaupasta löydät sekä modernimpaan että vintage-tyyliseen sisustukseen sopivat riisinkeittimet.

5.      Pipsa Possu -lelut

Pipsa Possu on monen pienen lapsen suosikkiohjelma. Iloinen Pipsa seikkailee sarjassa perheensä ja ystäviensä kanssa. Pipsa Possu -aiheiset tuotteet ovat upea lahjaidea kaikille sarjasta tykkääville lapsille. Lasten24-verkkokaupasta löytyy suuri valikoima erilaisia Pipsa Possu -leluja sekä esimerkiksi reppuja, palapelejä, pyyhkeitä ja paljon muuta. Lahjansaaja ilahtuu takuulla, kun paketista paljastuu suosikkihahmo.

6.      Uniikkikoru on ainutlaatuinen joululahja rakkaalle läheiselle

Tamperelainen Kultasepät Andreasen valmistaa oman mallistonsa ohella myös uniikkikoruja asiakkaan toiveiden mukaan. Ainutlaatuinen uniikki koru, kuten sormus tai riipus, sopii mainiosti lahjaksi puolisolle tai kenelle tahansa muulle läheiselle henkilölle. Koruissa voi olla mahdollista käyttää myös asiakkaan omia jalometalleja ja kiviä. Näin voidaan saada esimerkiksi rikkoutuneelle perinnöksi saadulle korulle tai pieneksi käyneelle sormukselle uusi elämä. Korut valmistetaan Tampereella.

Kuvassa näkyy Andreasenin asiakkaan toiveiden mukaan valmistama koristeellinen hopeinen kehys asiakkaan omalle cameelle. Katso Andreasenin sivuilta lisää esimerkkejä heidän valmistamistaan uniikkikoruista.

7.      Lomakuumeisen toivelahja: Matkalaukku tai lentolaukku

Pitkään on eletty poikkeusaikoja, jolloin matkustamaan ei ole päässyt tavalliseen tapaan. Kun rajoitukset hellittävät, ihmisillä on kova hinku päästä jälleen matkustelemaan. Ja reissulle tarvitaan tietysti uusi laukku! Lentolaukku sopii lyhyemmille reissuille, kuten risteilyille. Siihen mahtuu noin yhden viikonlopun tavarat ja vaatteet. Matkalaukut ovat isompia, joten ne ovat käteviä pitemmille reissuille lähdettäessä.

Matka- tai lentolaukku on täydellinen lahja reissaamisesta tykkäävälle henkilölle. Se on tarpeellinen, käytännöllinen ja pitkäikäinen tuote. Matka- tai lentolaukku on mainio lahjaidea myös nuorelle. Laadukas laukku palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Laukkuni.fi-verkkokaupasta löydät laadukkaat ja hyväksi havaitut merkit ja mallit Samsonitelta, American Touristerilta ja Cavalierilta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?