Piirrä, maalaa tai vaikkapa valokuvaa jouluinen kuva – vielä on aikaa osallistua kilpailuun, jossa etsitään kuvaa Oriveden Sanomien etusivulle

Millaiselta näyttää 22. joulukuuta ilmestyvän Oriveden Sanomien kansi? Se ratkaistaan kansikuvakilpailun avulla. Kuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden Sanomat järjestää vuoden 2021 päätteeksi kansikuvakilpailun. Tarkoituksena on löytää jouluinen kuva 22. joulukuuta ilmestyvän lehden etusivulle.

Kuvia kisaan on lähetetty jo kymmeniä, mutta arviointiraati ei väsy suuremmankaan kuvamäärän arvioinnin äärellä. Innostu, taiteile ja lähetä kuvasi mukaan kisaan!

Kilpailu on tarkoitettu kaikenikäisille aina vauvoista vaareihin ja mukuloista mummoihin.

Kilpailukuvan voi toteuttaa haluamallaan tavalla. Kuvaksi sopii siis vaikkapa lasten piirustus, tietokonegrafiikka tai perinteinen valokuva, periaatteessa siis mikä tahansa taideteos, joka voidaan julkaista kuvana lehden etusivulla.

Kilpailuun osallistuvat kuvat on toimitettava Oriveden Sanomien toimitukseen viimeistään 16. joulukuuta.

Kuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen toimitus@orivedensanomat.fi. Sähköpostin aihekenttään kannattaa kirjoittaa aiheeksi ”Kansikuvakilpailu”.

Kuvia otetaan vastaan myös Oriveden Sanomien jouluautolla. Oriveden joulunavauksessa auto parkkeeraa Oriveden torille ja Juupajoen joulunavauksessa se jouluauton väen löytää Juupajoen kirjastosta.

Lisäksi kuvan voi toimittaa myös suoraan Oriveden Sanomien toimitukseen tai lähettää postitse (Keskustie 35, 35300 Orivesi).

Muista liittää kisakuvan mukaan kuvan tekijän yhteystiedot eli nimi, osoite ja puhelinnumero.

Voittajakuvan valitsee Oriveden Sanomien toimituksen väki.

Voittajakuva julkaistaan 22. joulukuuta ilmestyvän lehden kannessa ja voittajasta tehdään myös lehteen juttu. Lisäksi voittaja saa myös jouluisen palkinnon.

Kisan järjestää Oriveden Sanomat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?