Vastaa kyselyyn: Osallistutko joululahjakeräyksiin?

joulupuu

Joulupuu-keräys on yksi hyväntekeväisyyskampanjoista. Kuva: Janne Pappila

Joulu on myös monien hyväntekeväisyyskampanjoiden aikaa, jolloin kerätään muun muassa joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Orivedellä voi vielä esimerkiksi osallistua Joulupuu-keräykseen, jonka MLL:n Oriveden yhdistys järjestää yhdessä paikkakunnan yritysten kanssa. Keräyksen avulla halutaan varmistaa joulu jokaiselle paikkakunnan lapselle ja nuorelle. Kerätyt lahjat MLL:n Oriveden yhdistys jakaa yhteistyössä seurakunnan ja kaupungin sosiaalitoimen kanssa Oriveden vähävaraisille lapsiperheille.

Jo aiemmin on voinut osallistua kansainväliseen Operaatio Joulun Lapsi -keräys on jälleen käynnissä. Keräyksen kautta jaetaan joulupaketteja Romaniaan, Moldovaan ja Viroon lastenkoteihin, laitoksiin ja perheisiin.

Näiden lisäksi on myös muita valtakunnallisia ja paikallisia keräyksiä, joiden avulla halutaan tuoda joulumieltä jokaiseen kotiin.

Vastaa kyselyyn ja kerro, osallistutko sinä joulunajan hyväntekeväisyyskampanjoihin? Voit myös perustella vastaustasi.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?