Orivedellä pääsee jälleen koronarokotukseen ilman ajanvarausta – palkkioksi saa vapaalipun uimahalliin tai liikuntahalliin

Orivedellä pääsee perjantaina iltapäivästä lähtien koronarokotukseen ilman ajanvarausta.

Rokotuspaikkana on Oriveden S-Marketissa oleva tyhjä, apteekkia vastapäätä oleva liiketila. Rokotuksia ryhdytään antamaan iltapäivällä kello neljästä eteenpäin aina iltakahdeksaan saakka.

Paikalta voi mennä ottamaan ensimmäisen tai toisen koronarokotuksen. Toisen rokotuksen voi ottaa jo kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Kolmannen rokotuksen pisteeltä saa, jos henkilö kuuluu voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään tai on saanut alkuvuonna rokotuksen alle kuuden viikon välillä.

Lue myös: Yli 50 orivesiläistä kävi ottamassa keskiviikkona koronarokotteen – ”Nähtävästi tarvetta tällaisille tapahtumille olisi vielä”

Mukaan on syytä ottaa Kela- tai henkilökortti ja pukea päälle vaate, josta saa nostettua hihan helposti ylös.

Kaikki perjantai-iltana rokotuksen ottavat saavat Oriveden kaupungilta vapaalipun, jolla pääsee ilmaiselle tutustumiskäynnille Oriveden uima- tai liikuntahalliin.

Koronarokotukset ovat maksuttomia ja niitä annetaan kaikille yli 12-vuotiaille.

Koronarokotuksia annetaan edelleen myös Oriveden terveyskeskuksessa. Terveyskeskukseen rokotukseen pääsee varaamalla ajan verkossa tai puhelimitse numerosta 03 5657 5777. Puhelinajanvaraus on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 12.30–15.30 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 8–11.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?