Orivesiläiset voivat käydä koronarokotuksessa myös Ratinassa – rokotusyksikkö palvelee vielä reilun viikon

Orivesiläiset saavat ajanvarauksella rokotuksen Oriveden terveyskeskuksesta, jossa on nyt runsaasti aikoja tarjolla.

Orivesiläiset voivat käydä rokotuksessa myös Tampereella Ratinan rokotusyksikössä, jossa rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta joka päivä lokakuun kymmenenteen päivään saakka. Tämän jälkeen Ratinan rokotusyksikkö sulkeutuu.

Ratinassa rokotuksia pistetään myös ajanvarauksella. Ajan voi varata verkossa tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023.

Oriveden terveyskeskuksessa annettavaan rokotukseen voi varata ajan verkossa. Puhelimitse ajan saa numerosta 03 5657 5777. Se palvelee maanantaina ja torstaina kello 12.30–15.30 sekä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina kello 8–11.

Myös toisen rokotteen aikaistaminen on mahdollista. Toisen rokotuksen voi saada jo kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Aikaistettuun toiseen rokotukseen on varattava aika Oriveden terveyskeskuksesta. Ratinaan voi mennä ilman ajanvarausta myös toiselle rokotukselle.

Orivedelle suunnitellaan toista walk in -rokotuspäivää ennen syyslomaviikkoa.

Lue myös: https://orivedensanomat.fi/2021/09/10/yli-50-orivesilaista-kavi-ottamassa-keskiviikkona-koronarokotteen-nahtavasti-tarvetta-tallaisille-tapahtumille-olisi-viela/

Tampereen kaupunki tuottaa isäntäkuntana Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut.

Muokattu 1.10. klo 15.30: Lisätty tieto walk in -rokotuksesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?