Rokotusaikoja on hyvin tarjolla Mäntänvuoren Terveydessä – lauantaina rokotukseen voi myös kävellä ilman ajanvarausta

Mäntänvuoren Terveys tiedottaa, että sen toimialueella koronarokotusaikoja on tällä hetkellä hyvin varattavissa. Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus on avoinna kaikille yli 12-vuotiaille.

Lisäksi se järjestää lauantaina walk-in rokotuspäivän, jossa yli 12-vuotiaat voivat ottaa ensimmäisen ja toisen koronarokotteen ilman ajanvarausta. Walk-in rokotuspäivä järjestetään Länsi-Koskelan koululla Mäntässä. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus.

Mäntänvuoren Terveys muistuttaa tiedotteessaan, että THL:n linjauksen mukaan rokotteiden annosväliä on mahdollista aikaistaa, jos alueellinen rokotustilanne sen sallii. Rokotusten välillä on kuitenkin oltava vähintään kahdeksan viikkoa.

Mikäli rokotusväliä haluaa lyhentää, voi vapaita tehosterokotusaikoja tiedustella koronarokotuksen puhelinajanvarauksesta numerosta 050 375 6505. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi.

Mäntänvuoren Terveys vastaa muun muassa Juupajoen terveyspalveluista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?