Vastaa kyselyyn: Miten vietät aikaasi kesäisinä sadepäivinä?

Sadetta lammikko

Vastaa kyselyyn ja kerro, millaisen asiat ovat sadepäivän mielipuuhiasi. Kuva: Juha Jäntti

Tiivis hellepäivien putki on takanapäin, ja viilennyt sää on tuonut mukanaan sateitakin. Sadepäivinä ulkosalla oloilu ja liikkuminen ei ole useimpien mielestä lainkaan niin nautinnollista kuin poutasäällä ja auringon porottaessa.

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten vietät mieluiten kesäistä sadepäivää. Sujuuko se kotipuuhissa, kirjoja lueskellen tai tv:n äärellä? Vai kuulutko kenties niihin ihmisiin, joille eri olosuhteissa ulkona liikkuminen on vain varustautumiskysymys?

Onko sadepäivissä jotain todella mukavaa, vai ovatko ne enemmänkin väistämätön paha?

OS: Mitä teet sadepäivinä?
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?