Vastaa kyselyyn: Onko punkeista ollut riesaa tänä kesänä?

Punkit viihtyvät muun muassa tämänlaisissa pitkissä heinikoissa. Kuva: Juha Jäntti

Punkkilajeista erityisesti taigapuutiainen on lisääntynyt Suomessa viimeisen 15 vuoden aikana selkeästi. Borrelioosia ja puutiaisaivokuumevirusta levittävät niveljalkaiset ovat riesana erityisesti rannikkoalueilla.

Oletko törmännyt tänä kesänä Oriveden seudulla punkkeihin ja onko niistä ollut haittaa? Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?