Vastaa kyselyyn: Pitäisikö asevelvollisuus olla pakollinen myös naisille?

Uusi saapumiserä astui tämän viikon maanantaina jälleen asepalvelukseen eri puolilla Suomea. Tasa-arvoisesta asevelvollisuudesta on puhuttu julkisessa keskustelussa jo jonkin aikaa. Helsingin Sanomat uutisoi maanantaina tamperelaisesta Lotta Sandroosista, joka aloitti palveluksensa vapaaehtoisena naisena Porin Prikaatissa Niinisalon varuskunnassa. Hän koki, että asevelvollisuus pitäisi olla jokaisen oma valinta, mutta kutsuntojen pitäisi koskea koko ikäluokkaa sukupuoleen katsomatta.

Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?