Oriveden Sanomien vaalikone auttaa äänestäjää oman ehdokkaan löytämisessä

Oriveden Sanomien vaalikone on julkaistu osoitteessa orivedensanomat.fi/vaalikone. Vaalikone tarjoaa äänestäjälle näkökulmia oman ehdokkaan löytämiseen, sillä vaalikoneella voi tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiinsa. Vahvasti paikallisiin Oriveden ja Juupajoen teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Oriveden Sanomien toimitus.

Vaalikone on tärkeä osa Oriveden Sanomien kuntavaalisivustoa, joka löytyy osoitteesta orivedensanomat.fi/kuntavaalit. Sivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset sekä perustiedot puolueista ja vaaleista. Lisäksi kuntavaalisivusto sisältää Oriveden ja Juupajoen ehdokasgallerian, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Vaalisivustolta orivesiläiset ja juupajokelaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalikoneessa näkyvät ne ehdokkaat, jotka ovat rekisteröityneet Oriveden Sanomien vaalikoneen vastaajiksi. Ehdokkaat voivat edelleen rekisteröityä vaalikoneeseen, minkä jälkeen he saavat sähköpostiinsa vaalikonekutsun ja voivat tallentaa vastauksensa. Rekisteröityä voi osoitteessa orivedensanomat.fi/ehdokkaalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?