Vastaa kyselyyn: Miten vietät vappua?

Ilmapallot ovat monessa perheessä tärkeä osa vappua, tosin moniväriset foliopallot taitavat olla halutumpia kuin nämä perinteiset. Kuva: Anne Kotipuro

Ensi viikonloppuna on taas edessä vappu.

Vapunvietto on vuosikymmenten varrella muuttunut, eikä Oriveden seudullakaan enää aikoihin ole pidetty vappujuhlia puheineen. Nyt kysymme, millaista on lukijoidemme vapunvietto tänä vuonna ja miten koronaolot siihen vaikuttavat. Entä oletko munkki- vai tippaleipäpuoluetta?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?