Oriveden kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina – kokousta voi seurata myös Oriveden Sanomien nettisivujen kautta

Oriveden kaupunginvaltuusto

Oriveden kaupunginvaltuusto on kokoustanut sähköisesti jo viime keväänä, jolloin kokousten striimauksesta vastasi Oriveden Sanomat. Välillä valtuusto piti perinteisiä kokouksia Kampuksen tiloissa. Edellinen maaliskuussa pidetty kokous oli jälleen sähköinen kokous, jonka striimasi Oriveden kaupungin nuorisopalvelut. Arkistokuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina. Kokous pidetään sähköisesti ja esityslistalla on kuusi varsinaista asiaa.

Valtuusto kokoontuu päättämään kolmesta omavelkaisen takauksen myöntämisestä. Yksi takauksista koskee Orivesi-talo oy:n lainaa ja kaksi Artun Palveluasunnot oy:n ikäihmisten ja erityisryhmien asumispalveluiden hankkeita.

Lisäksi valtuusto käsittelee lausunnon Pirkanmaan alueellisesta hyvinvointikertomuksesta ja -suunnitelmasta sekä kaksi valtuustoaloitetta.

Valtuustoaloitteet käsittelevät aurinkoenergian tuottamista ja hyödyntämistä kaupungin kiinteistöissä sekä leikkipuistojen kehittämissuunnitelmaa.

Kokous alkaa maanantaina kello 17 ja sitä voi seurata suorana Oriveden kaupungin ja Oriveden Sanomien nettisivustojen kautta. Kokoussaliin yleisöä ei voida ottaa koronaepidemian vuoksi.

Kokouksen striimauksesta vastaa Oriveden kaupungin nuorisopalvelut. Videotallenne kokouksesta on katsottavissa kaupungin YouTube-kanavalla 13 vuorokauden ajan, jonka jälkeen se poistetaan.

– Tallenne poistetaan siksi, että 14 vuorokauden rajan täyttyessä video täytyisi saavutettavuusvaatimusten mukaisesti tekstittää. Olemme todenneet sen tämänkokoiselle organisaatiolle kohtuuttomaksi rasitteeksi, Oriveden kaupungin tiedottaja Jenni Koponen perustelee.

Juttua on muokattu 26.4.2021 klo 10.15: Jutun lopusta on korjattu kohta, jossa väitettiin, että kokouksesta ei jää jälkikäteen katsottavaa videotallennetta. Tallenne on katsottavissa kaupungin YouTube-kanavalla 13 vuorokauden ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?