Vastaa kyselyyn: Miten nautit munia pääsiäisenä?

Monen pääsiäisherkkuihin kuuluvat Mignon-munat, suklaalla täytetyt aidot munankuoret, eikä niitä välttämättä ehdi edes koristella ennen nauttimista. Kuva: Anne Kotipuro

Moni meistä muistaa lapsena koristelleensa kananmunia pääsiäispöytään joko värjäämällä keitettäessä, maalaamalla tai muilla konsteilla. Paljasta parhaat koristelusi Oriveden Sanomien lukijoille! Kuuluuko munien koristelu sinun pääsiäisperinteisiisi, vai nautitko munat ihan vain sellaisenaan? Kuuluvatko kananmunat ylipäänsä sinun pääsiäisruokapöytääsi, vai oletko kenties keskittynyt nauttimaan suklaamunia?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Juttua on muokattu: Lisätty kyselylomake ja kuva 4.4. klo 11.45.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?