Nyssykkä-palvelu jatkuu, liikennöitsijä vaihtuu

Oriveden asema

Junan käytön helpottamiseksi matkustaja voi etukäteen soittamalla varata itselleen joukkoliikennehintaisen kyydin junalle tai junalta välille asema-keskusta. Nyssykkä on ollut käytössä elokuusta 2020. Kuva: Juha Jäntti

Nyssykkä-palvelun eli kutsuohjatun joukkoliikentaan tuottaja välillä Oriveden keskusta – Oriveden asema vaihtuu kesäkuun puolivälissä vaihtuu. Uudeksi toimijaksi alkavalle kaksivuotiskaudelle tulee Valkeakosken Liikenne Oy.

Nyssykkä-liikenne kilpailutettiin sopimuskaudelle 14.6.2021–12.06.2023. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella yhden vuoden optiokaudella. Valintaperusteena hankinnassa oli kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa hinnan painoarvo on 85 % ja laadun 15 %.

Tarjouksen jättivät määräaikaan mennessä Valkeakosken Liikenne Oy, Tokeen Liikenne Oy ja Lux Cab Oy, joista kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jätti Valkeakosken Liikenne Oy. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päätti valita Valkeakosken Liikenne Oy:n Nyssykkä-palvelun tuottajaksi.

Kutsuohjattua joukkoliikennepalvelua Oriveden keskustan ja aseman välillä liikennöidään reitillä Oriveden keskusta – Aihtiantie – Keskustie – Orivedentie – Rovastintie – Orivedentie – Asematie – Oriveden rautatieasema. Palvelu aloitetiin elokuussa 2020.

Juttua on muokattu kauttaaltaan 25.3.201 klo 10.50.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?