Vastaa kyselyyn: Seuraatko MM-hiihtoja?

Hiihdon MM-kisat ovat meneillään Oberstdorfissa. Kisalähetyksiä on nähtävillä päivittäin kisojen ajan. Kuva: Juha Jäntti

Hiihdon MM-kisat ovat alkaneet Oberstdorfissa Saksassa. Kisat näkyvät tv:ssä ja kuuluvat radiossa päivittäin 7. maaliskuuta asti.

Mikä on sinun kiinnostuksesi taso MM-kisoja kohtaan? Katsotko ehkä kaikki mahdolliset tv-lähetykset ja seuraat uutiskertaukset? Ovatko kisat käypäistä ”taustamusiikkia” päivän askareiden lomassa? Vai onko niin, että tällaiset tapahtumat eivät kertakaikkiaan ylitä kohdallasi uutiskynnystä?

Vastaa kyselyyn ja kerro halutessasi myös, onko suhteesi nimenomaan hiihdon MM-kisojen seurantaan muuttunut vuosien mittaan. Onko esimerkiksi suomalaisten menestymisellä iso vaikutus siihen, miten paljon kisat kiinnostavat?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?