OrPo otti torstai-illan ottelusta täyden pistepotin – valmentaja kiitti joukkuetta 3-0 voitosta

OrPo, LiigaPloki

OrPo piti koko ottelun ajan hyvän asenteen ja voitti LiigaPlokin 3-0. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

OrPo ei antanut torstai-iltana mahdollisuuksia kotihallissaan vierailleelle LiigaPlokille.

Ottelusta tuli juuri sellainen, millaiseksi sitä kotijoukkueessa etukäteen toivottiin. Se oli rentoa ja hyvää pelaamista. OrPo tuli otteluun hyvällä asenteella ja piti sen ottelun läpi. LiigaPloki terävöitti otteitaan kolmannen erän alussa, mutta ote pysyi koko ajan OrPolla.

Kotijoukkue vei täyden pistepotin luvuin 3-0 (25-19,25-17,25-19).

Koko OrPon joukkue onnistui ja Sanna Häkkinen palkittiin joukkueen parhaana. Nea Luntamon peliä oli ilo seurata. Hän teki hyviä passeja, mursi Plokin puolustuksen ja teki teräviä ratkaisuja verkolla. Alexia Kalataridou ja Isidora Ubavic olivat tehokkaita etenkin erien ratkaisupalloissa.

– Tultiin tosi hyvällä fiiliksellä. Puhuttiin, että pitää pitää positiivinen asenne. Vastaanoton kanssa oli ongelmia ja tosi paljon tuli suoria hyökkäysvirheitä. Tilastot näyttävät, että Orivesi vei tätä peliä, totesi LiigaPlokin Tuija Kaukoranta.

OrPo, LiigaPloki

OrPon Netta Rekolan ja Isidora Ubavicin peli kulki torstai-iltana Orivedellä. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

Häkkisen mukaan pelissä oli rentoa tekemistä

OrPon joukkueen tehokolmikko oli Isidora Ubavic (13/+7), Annukka Paloniemi (10/+3) ja Kaisa Nyman (9/+7). Pistekilpailuissa kolme pistettä sai Sanna Häkkinen. Nyman vei kaksi pistettä ja yhden pisteen sai Ubavic. Häkkinen oli myös PROlibero-palkittu.

– Palauduttiin pohjoisen matkalta ja aika laajalla rintamalla tuli onnistumisia. Panosta oli, mutta ei painetta saavuttaa viides sija runkosarjassa. Hieno voitto tänään. Oli rentoa tekemistä. Ohje oli pukukopissa, että saa pelata rennosti ja vapaasti, OrPon Häkkinen sanoi.

– Onnittelut OrPolle. Tultiin hyvällä mielellä, mutta sitten jostain syystä kävi näin. Vastaanottoon se kaatui, vaikkei siinä liikaa suoria virheitä tullutkaan. Hyökkäysvirheitä tuli liikaa kolmeen erään. Viidettä sijaa myös jahdataan, LiigaPlokin valmentaja Valtteri Jääskeläinen kommentoi.

– Pohjoisen matkan jälkeen kokosimme itsemme. Tärkeintä oli henkinen lataus ja valmistautuminen. Ottelu ei ollut helppo, mutta pelaajat tekivät siitä sellaisen. Taktiikka pidettiin. Syöttö onnistui todella hyvin ja puolustettiin hienosti. Nean passipeli oli hyvää ja sitä kautta hyökkäys toimi. Kiitos joukkueelle suorasta 3-0 voitosta, kotijoukkueen valmentaja Sotiris Gkotsis kiitteli.

Voitto katkaisi OrPon neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. LiigaPlokin ja OrPon neljä edellistä keskinäistä ottelua ovat kuitenkin päättyneet OrPon voittoon.

OrPon Kaisa Nyman on nyt torjuntatilaston kolmas ja Sanna Häkkinen vastaanottotilaston neljäs.

OrPo, LiigaPloki

Joukkueidensa parhaina palkittiin Lauren Matias LiigaPlokista ja Sanna Häkkinen OrPosta. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy