Koe Oriveden seutu tehdään myös tänä vuonna – koronatilanteen vuoksi sisältöön on tulossa muutoksia

Oriveden jääkiekkoseura Fortuna ry julkaisee myös tänä vuonna Koe Oriveden seutu -esitteen. Kyse on paikallisia palveluja ja nähtävyyksiä esittelevästä matkailulehdestä.

Matkailulehdessä tuodaan esille Oriveden ja Juupajoen alueen matkailuvinkkejä. Sisällön lehteen kokoaa Oriveden kaupunki.

Lehdessä on aiempina vuosina julkaistu tapahtumakalenteri, johon seudun tapahtumajärjestäjät ovat voineet maksutta ilmoittaa tapahtumiaan. Nyt kalenteria ei lehteen toteuteta.

− Tänä vuonna tapahtumakalenteria ei julkaista, koska koronatilanne tuo niin paljon epävarmuutta järjestäjille ja koska julkaisu on jaossa kokonaisen vuoden ajan, kertoo kaupungin tiedottaja Jenni Koponen.

Täysin huomiotta tapahtumat eivät kuitenkaan jää. Esitteen Hyppää tapahtumiin -osiossa nostetaan otsikkotasoisesti esille ainakin seudun tärkeimmät tapahtumat. Lisäksi lehdessä julkaistaan aiempien vuosien tapaan alueen museoiden ja näyttelyiden tiedot ja aukioloajat.

Tapahtumista, museoista ja näyttelyistä tulee ilmoittaa helmikuun loppuun mennessä Jenni Koposelle sähköpostitse jenni.koponen@orivesi.fi. Nämä ilmoitukset ovat maksuttomia.

Fortunan juniorijoukkueet vastaavat esitteen ilmoitusmyynnistä. Mikäli yritys, yhdistys tai muu toimija on vielä vailla näkyvyyttä, yhteyttä kannattaa ottaa Fortunaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?