Länkipohjan omatoimikirjaston aukiolo laajenee

Länkipohjan omatoimikirjasto on avoinna jälleen joka päivä helmikuun alusta lukien. Kuva: Juha Jäntti

Länkipohjan ja Kuoreveden omatoimikirjastot ovat helmikuun alusta alkaen avoinna jälleen joka päivä. Vielä tällä hetkellä aukiolot ovat olleet koronarajoitusten vuoksi vain tiistai, keskiviikko ja torstai.

Turvallisesta asioinnista muistutetaan omatoimikirjastoissa kuulutuksin. Kameravalvonta ja kirjautumisten seuranta ovat käytössä. Kirjastoissa on voimassa kymmenen hengen ryhmäkokorajoitus.

Kirjastot ovat avoinna ripeää lainaustoimintaa varten. Lehtilukusaleista voidaan lainata aikakauslehtiä, mutta suositusten mukaisesti pidempi oleskelu ei ole mahdollista.

Jämsän pääkirjasto on helmikuun alusta alkaen avoinna jälleen myös lauantaisin.

Kirjastoauto Severus ajaa aikataulunsa mukaisesti. Autossa saa olla enintään kaksi asiakasta kerrallaan. Koulupysäkeillä ryhmäkoko sovitaan yhdessä koulun kanssa.

Keskustan lehtilukusali pysyy edelleenkin suljettuna.

Jämsän kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että kirjastoon tulee saapua terveenä ja oireettomana. Kasvomaskin käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille. Asiakkaita muistutetaan käsien pesusta, niistämis- ja yskimishygieniasta, käsidesin käytöstä ja yli kahden metrin turvaväleistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?