Vastaa kyselyyn: Mikä on sinulle mieluisin talviajan liikuntamuoto?

Kuva: Juha Jäntti

Pakkassää ja hiljalleen karttuvat lumikerrokset kertovat, että talvi on tullut. Moni on odottanut lumen tuomaa valoisuutta ja talvisia ulkona liikkumisen iloja.

Oriveden seudulla on saatu viime päivinä talviliikunnan olosuhteet kohdilleen. Hiihtokuntoisia latuja riittää kilometritolkulla. Ulkojäitä on päästy tekemään kylmyyden kiristyttyä enimmillään jo lähelle 20 pakkasasteen lukemia.

Maastopyöräilyn ystävät pääsevät vielä melko sujuvasti metsäpoluille, koskapa lunta ei ole kertynyt vielä järin paksulti.

Kerro, millaisesta liikunnasta pidät eniten talviaikaan. Kiinnostaako hiihto tai luistimin jäällä viilettäminen, vai onko ehkä kävelylenkki se, mikä sivulle sopii parhaiten? Vetääkö ehkä uimahalli tai jokin sisäpeli puoleensa enemmän kuin ulkoliikunta, edellyttäen että uimahalliin tai muualle sisätiloihin on mahdollista päästä kuntoilemaan?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?